RHODOS GELEEN

RHODOS GELEEN Griekse specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1212 beoordelingen
24 okt 2020 om 21:07 3 uur geleden besteld en nog niks binnen heb gebeld maar zeggen komt eraan en nog altijd niks.. Eten was wel goed vorige keer nu hopen ook alleen de bezorging niet. Ik lees alle andere reviews hier. Dus laatste keer
24 okt 2020 om 20:23 Meer dan 2 uur moeten wachten op mijn bestelling, ben al meer dan 27 jaar klant bij Rhodos maar hoe de eigenaar Andreas en zijn collega waren dat is duidelijk verdwenen.
23 okt 2020 om 20:22 Het eten was goed bijna 2uur gewacht gebeld en toen kwamen ze
23 okt 2020 om 20:15 De schotel was heerlijk maar de garnale salade was smerig.wat groen saus en 6 rauwe ja u lees goed rauwe grote doirzichtige garnale
23 okt 2020 om 19:43 Wij hebben LANGER dan 2 uur moeten wachten op ons eten! 2 xmoeten bellen waar het bleef. We hebben wel 3 gratis blikjes cola gekregen dus dat vonden we wel netjes. Het eten was erg droog en het vlees vrij smaakloos. Jammer wij bestellen hier niet meer.
23 okt 2020 om 18:41 Eten had weinig smaak.
22 okt 2020 om 20:47 Was snelafgekoeld
21 okt 2020 om 23:43 Eten was matig en mijn drinken was niet meegeleverd ook al was ervoor betaald. Bijna een uur op eten wachten en dan toch nog wat niet krijgen vind ik schandalig.
19 okt 2020 om 10:24 25min te vroeg bezorgd. Eten was ok maar smaak was voor alle vlees iets te veel hetzelfde
16 okt 2020 om 19:59 Had eten voor 17.45 besteld. Maar het kwam al om 17.15. Dus half uur te vroeg schandalig!!! Ook was de bezorger aan het telefoneren tijdens het afleveren en was hij heel snel weer weg. Ik had niet eens de kans om er iets van te zeggen ERG SLECHT
16 okt 2020 om 18:07 Calamaris en sardines niet vers. Calamaris was heel erg vies! Feta in de salade was BEDORVEN!! Frietjes oud en koud. Zonde van het geld, hier bestellen we NOOIT meer!
14 okt 2020 om 19:18 Het was erg lekker...