RHODOS GELEEN

RHODOS GELEEN Griekse specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1682 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rhodos Geleen. Meer weten? Ontdek meer

5 jul 2022 om 9:52 Service altijd heel slecht altijd te laat Porties worden steeds kleiner en duurder Hij heeft geluk dat de pita’s zo lekker zijn anders was ik allang gestopt met daar te bestellen. Jammer want vlees is lekker.
2 jul 2022 om 20:38 Heerlijk gegeten en snelle bezorging voor het herhaling vatbaar top
27 jun 2022 om 20:59 Pita souvlaki erg weinig vlees, veel harde stukken sla. Friet helemaal doorweekt. Enigszins goed van smaak wel koud. Wij hadden aangegeven om het eten om 18.45 te bezorgen. Het kwam om 18.00. We waren gelukkig eerder dan verwacht thuis.
24 jun 2022 om 21:30 Eten was koud en de frieten die €4 kosten was niet te vreten heb ze weg kunnen gooien en de rest kunnen opwarmen in de magnetron, je gaat achter uit RHodos doe er wat aan!!!!
19 jun 2022 om 19:19 Bestelling zou komen om 17.15 kwam veel later ...en dan miste er een bak saus extra besteld 6.50euro ... na een 40 min later kwam die de saus brengen .... niet leuk ...
18 jun 2022 om 10:20 2,50 bezorgkosten en dan niet eens de schotel rechtop kunnen houden vet droop uit de tas vandaan eten was slecht gyros uitgedroogd kefte zwart van buiten nog rauw van binnen
14 jun 2022 om 6:32 Bestelling kwam later dan afgesproken maar kreeg wel netjes een telefoontje. Eten was genoeg en heerlijk.
6 jun 2022 om 19:06 veel te laat bezorgd
5 jun 2022 om 23:51 Ik heb om 18:00 besteld. Om 20:00 gebeld waar mijn bestelling bleef om om 20:37 gebeld te worden met de vraag of ik m’n eten nog wel wilde en erbij gezegd werd dat er niet meer alles was. Nooit meer voor mij. 157min. Geen eten gekregen.
5 jun 2022 om 22:53 Te lang moeten wachten op eten. 110 min. Tussendoor gebeld waar bestelling bleef. Antwoord: Of wij de bestelling konden ophalen?! Bestelling was niet compleet bezorgd. Een belletje dat bezorging iets later was zou gewaardeerd zijn geweest. Helaas…
5 jun 2022 om 22:19 2,5 uur moeten wachten op bezorging
5 jun 2022 om 21:32 Het eten is lekker, maar te weinig zelfs met extra vlees. Het bezorgen heeft belachelijk lang geduurd, we hebben 110 minuten gewacht.